Google
 

02 May 2016

lama ku tinggalkan

lamanya tak jengok kat sini...ni bukan tahap da bersawang da...silap silap bole jadi rumah berpuaka sbb lama sangat da tinggalkan ruangan blog...
saja la nak jengok jap...test email...test password tu bole pakai ke tidak ...ada salah ke tidak...sekali elok je lagi...tapi tu pun sbb ada tulis nota utk rekod....mujur tak buang nota tu...kalau tak sampai sudah la tak ingat...lama tu empat tahun da tinggalkan sepi sejak 2012...sedih la dapat tuan pemalas macam ni...
k tu je la nak bagitau...harap harap bole la tambah tambah cerita lagi esok ...
sekian...

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)