Google
 

05 June 2012

hadiah dari majalah Lisa

assalammualaikum semua..sempat lagi nak update sekejap sementara balik umah untuk lunch ni ....aku diet tipu betullah dia ni.. taklah, sebab pagi pagi buta dah matakedarah megi kari sedap menggiurkan mamak punya...

entri ni adalah nak bagitahu yang aku dah dapat hadiah lagi dari lisa kali ni dapat hamper syahirah ...best tak terkata bila suami keluarkan paper bag yang besar hasil kemenangan tu dan bagi kat aku ...

                                         
ni lah isi perut yang aku dapat dari lisa tu nampak tak penutup hijau atas kotak tu ..si puteri dah sebat dulu botol minyak wangi tu ...tak nak bagi balik kat aku ...dia rasa sejuk bila kena spray agaknya tu yang syok nak main tu...

masa first time cuba dulu aku dapat empat tiket wayang ..tajuk citer Hunger Games..tapi tak pegi sebab waktu tu tarikh hari bekerja pukul 9 malam memang tak pegilah ..aku suruh suami bagi kat kawan dia je...

memang best bila kita saja suka suka cuba nak join contest dan tiba tiba nama kita mengena pulak ...harap boleh cuba di contest yang lain pulak....terima kasih untuk lisa yang sudi pilih aku jadi pemenang promosi syahirah ni....

3 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bestnyer dpt free..
banyak plak tu, untung awak.. =)

|| NaFiRaa || said...

errkkk.. joint contest ape ila..
wahhh.. best2.. dapat banyak barang.. tahniah~

IntaNBerliaN said...

wah bestnya camni... byk lak tu hadiah :-) tahniah..

btw, thanks sbb sudi komen n sudi jd silent reader sblm ni.. hihii..

salam kenal dari saya jugak :-)