Google
 

17 July 2012

hadiah

sebenarnya hadiah hadiah ni dah lama aku terima tapi disebabkan aku ni pemalas jadi semuanya aku lambakkan dalam entri ni je ...

sampaikan tarikh terima hadiah pun dah tak ingat memandangkan terlalu lama dalam simpanan ...takpe lah janji boleh dibuat kenangan kat blog cukuplah...

jom kita tengok sesama yee....





 sample megi percuma dari fb...



mamypoko wipes dari game fb menang conso...jimat ,jimat...



sample lipice dari fb...sukeee...



hadiah dari majalah cosmo kalau tak silap...dapat b.liv..baru pakai satu mask...





ni bukan dapat tapi ni hadiah untuk diri sendiri,perfume body shop....



dan...akhir sekali model berjejeh air liur kesayangan aku..hihi....sibuk nakkan paper beg tu ,berebut rebut dia sebab nak makan beg tu...

itulah cerita hadiah untuk hari ini ....sekian....

5 comments:

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. senyap2 kat blog rupernye aktif kat lain.. banyak plak tu dapat hadiah.. jelezzz..:P

mama qistina said...

Tak lah zura saja suka suka ,bila dapat free ni rasa seronok plak..jom lah join sama ...

IntaNBerliaN said...

byknya adiah... :-)

cantik kotak meggi tu ;-)

izan mama mia said...

wah..banyak dpt hadiah yer..tahniah

iela said...

intan : megi tu sample yang dorang bagi..cantikkan...


izan : iela saja suka suka cuba nak join ..mana yang senang boleh la join ,yang susah tu kita lupakan je..hihihi..