Google
 

16 July 2012

cool blog

tetiba je muncul nak bagitau cool blog ..cool ke blog ko nih ...tak de pun..haha..yang sebenarnya nak bagitau yang aku tiap kali kalau gi selayang mall slalu gak suka singgah nak order air "cool blog " ni...first time minum yang  honey dew, tak blend sebab masa tu ais blended da abis so amik yang air biasa je tapi tetap sedap ...

pas tu nak pegi sana lagi sebab nak repeat beli cool blog nih..haha tak pasal pasal la kena gak meround sekejap kat dalam mall tu...tapi tak leh pegi slalu sebab bukan dekat ngan umah pun pas tu tiap minggu slalu da plan nak pegi sini pegi sana walaupun ongkosnya tak lah berapa nak ada...saja seronok nak menggatal kuar jalan jalan kennn....










nampak tak, saja nak tangkap gambar dalam kete gak ..pas tu terjerit jerit ...nak jatuh ,nak jatuh, tangan seblah ngan hp nak snap gambar sebelah lagi ngan dak mizan yang puteri tak de tempat lain celah kangkang gak nak duduknya....biasalah aku ni kan,kalau dah gedik tak kira masa ...


ni lagi satu nak gedik tapi malu malu pehal....terima jelah aku seadanya..laki aku cakap ni takde keje tangkap gambar kat opis sorang sorang, perasan cantik la tu...ko tengokkk..statement cun laki aku..pedih pedih  pun terima jelaaaa...




2 comments:

|| NaFiRaa || said...

memang cantek pon~ slimnye lah ila.. tak macam ade anak 2.. cam anak dara hah~

mama qistina said...

Mana ada slim zura tang muka je tang badan tetap besoooo lagi...huhuhuhu...