Google
 

06 April 2011

dah sampai dah....

semalam masa sibuk sibuk ngah wat keje...tetiba nampak adik aku terpacak kat depan pintu yelah opis ngan umah kan tak jauh setingkat je...masa dia ondeway nak turun tu dia pas sekali sampul surat kat aku ,ingatkan opis punya rupanya aku yang punya...tengok tengok ada nama aku, pas tu kat bawah sampul belah kiri ada nama mama qistina....confirm aku punya...




sekali tengok belakang rupanya dari nafira... alolo terima kasih ye zura sebab bagi kita adiah ni...kita suka sangat sebab zura tunaikan janjinya tu... dapat dapat terus bukak sebab eksited kan...so ari ni dah letak kan adiah tu kat atas tv dalam bilik supaya senang nak tengok kalendar depan mata...



 nilah kalendar pemberian zura ...terima kasih bebanyak ye zura....



dok kat atas tulah ...tv yang ada line... tunggu kena penampar bila nak tengok ....

8 comments:

LennMommaChubby said...

Tomeii kalendar... ^^

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. maaf laa.. lambat sket hantarnye.. mak buyung bz..hehehehe

mama qistina said...

Leen Momma Chubby:aah tomei kan macam tuan dia gak tuh....

nafira:takpe janji sampai gak ...ai tak kisah ...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam...kalender ruper nyerrr...

akutetapaku.com said...

singgah di sini smbil baca n3...

singgah2 la disini
dan boring2 kite bergelanggang santai d sini..

http://akutetapaku85.blogspot.com/

MUMMYAR said...

senang nk tengok bila cuti kan bila ada calendar ni...hehhe...
lama tol ai x dtg...blg ai pun dh bersawang dh iela...ni baru start nk hapdate balik....
c..u

Cik Wani said...

hye,, blogwlking here.

jom komen link kat entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

|| NaFiRaa || said...

lama x update blog.. bz eh?