Google
 

27 February 2011

badan disaluti emas ....

amboi nampak emas je terus tak sabar nak jengok ....yang pastinya bukan aku yang disaluti emas ....biar pun aku kutip gaji tetiap bulan tapi masih tak mampu nak memiliki seketul emas ...huhuhuhu......

tapi brother yang keras kejung kat bawah tu yang penuh dengan emas....siap sampai kekulit habis penuh emas....wahhh kalau aku dapat set baju cenggitu mau aku pi kedai jual , untung untung dapat banglo idaman sebijik....takpun pegi melancong sambil hepi hepi ke luar negara....yessss aku memang mata duitan....tapi duitannya hampeh....

dah dah saja nak bikin panas je buat entry pasal  emas ni...mentang mentang lah dah cukup bulan (motip)...auwwww...



nampak tak ...pakai baju emas kemas ...nak tangkap gambar kena bayar rm 2 ...(nampak nau menipu....baju emas yang bukan emas ponggggg.....versi HKLBR)kikikik....



jadi ,bagi yang tak mempunyai wang untuk tangkap gambar haruslah bergambar begini saja....sorang sikit mencelah supaya nampak efek bergambar dengan orang emas (bukan warga emas)......

3 comments:

|| NaFiRaa || said...

kekekeke.. kat manakah orang emas itu~ boleh lah.. janji x kena caj rm2~

mama qistina said...

Nafira:lupa plak nak gitau!!kat sungai wang...kl..kalau nasib baik leh jumpa yang kaler ijau lah ...silver lah...macam macam dorang ni buat untuk carik duit....

Gen Fujita said...

Mamat emas tu pernah keluar Majalah 3 dulu. Selalu kat area Bkt Bintang boleh jumpa. Just as info, umur dia boleh kata dah tua jugak, tapi takde family. Dia cari makan hasil duit yang orang bayar untuk ambik gambar dengan dia, selain menerima tawaran majlis tertentu.