Google
 

06 October 2010

masih lagi di sini

hai kawan-kawan sume....

tengok skit tajuk ye....aku masih lagi disini...sebenarnya aku dah mula naik bosan bila aku tak reti cemana nak upload gambar web picasa tu...hahaha bodo punya olang(untuk diri sendiri)....

tapi selepas di godek-godek aku berjaya jugak upload gambarnya...tapi memang tetap menyusahkan untuk aku yang sentiasa nak cepat...kenapa sebab di web picasa ni kita kena upload gambar dalam album pas tu baru leh upload kat blog ..aku yang lembpsssss harap dimaafkan ye....esok esok bila aku free ...aku upload sume gambar kat dalam album pas tu baru hapdet entry kat blog....dua keje kena buat...

dulu aku cucuk je wayar kamera pas tu pilih je gambar ....dah bleh upload.... skang dahlah kena buat satu-satu...pas tu setiap album leh masuk 1000 gambar je....tapi bila dah paham gini senang la sikit...lalalala.....


*ohhh kengkawan malam ni aku akan hadirkan diri ke befday party anak kawan lama aku....dah dekat tiga taun tak jumpa oooo...macammana keadaan dia sekarang kan.......tak sabar nak jumpa ni.....

3 comments:

MUMMYAR said...

pasni lag bnyak pic ye...hehhe....
best nya jumpa kawan lama kan...tentu bnyk cerita yg best2...

|| NaFiRaa || said...

urmmm.. susah jugak kan kalo cam tuh... sampai sekarang x leh upload cara biasa ke???

mama qistina said...

MUMMYAR:YE MESTI PUNYA ....MEMANG BEST BILA JUMPA KAWAN LAMA...BILA JUMPA SEKALI DA ADA ANAK...PAS TU LAIN KALI JUMPA ANAK NAK KAWIN PULAK...HAHAHA....

NAFIRA:YELAH TAK RETI LAH NAK BUAT MENDALAH TU..TAPI DEMI BLOG INI...KUGAGAGHI JUGAKKK...