Google
 

27 October 2010

sesaje je

lama tak hupdate ini belog ....asyik merayau jengok belog orang lain je....hari ni tak de topik... asal nak bukak blog je ada keje..asal nak tengok belog je kena buat keje...jadi nak bersenang-senang untuk diri sendiri atau lebih jujur lagi nak mengulor tu dapek le...hehehe....

dahla semalam aku off day sebab nak temankan anak dara aku kat umah ...kononnya nak bagi upah sebab kena cucuk jadi mamanya bajet nak temankan lah dia dok kat umah tapi mamanya pulak meracun babahnya memonteng ...hahaha...

jadi semua anak beranak melepak je kejenya satu hari semalam ....balik dari cucuk puteri aku gi tasik perdana.... kami siap tapau awal awal kat lambaian seafood...patu zasss..terus ke sana...pas makan aku bagi anak aku pulak makan nestum .....selera nya dia makan sambil hirup angin luar...mmmm....

tapi takleh selalu ye puteri nanti ...hujung bulan mama kena potong gaji....takleh nak beli baju baru untuk puteri ...padahal yang gedik nak memonteng mamanya tapi guna nama anak....aku dah mula bagi puteri makan bubur nasi yang diblend sebab nurse dah kata boleh makan dah...nanti kita tengok macammana reaksi puteri makan bubur yerrr....


cau cin cau.....

2 comments:

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. sonok jugak skali skala ponteng kerja berjemaah nih.. bulih jalan2 dengan tenang sebab hari kerja orang len semua kat opis..muehehe

mama qistina said...

nafira:huhu...kalau boleh tetiap minggu tu asyik nak cuti je...nasib jadi kuli orang ...kalau tak hari-hari memonteng...siokkkk....