Google
 

01 October 2010

saya di tag....

                  tengah dok sibuk bw tetiba nampak kat c-box aku budak degil tag aku....sekali tengok macam best pulak...jadi dengan berbesar hati nak join sekali....jom kita tengok apa yang ditag oleh beliau.....     
 

        1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
anak n asben ...dulu duit lah..

2. Benda yang terakhir korang beli menggunakan 
duit korang sendiri?
cadbury ZIP ...pagi tadi

3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan
perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti?

dah buat dah...kat umah je...tema caca-marba...

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
sedang hangat bercinta lagik....

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
cinta sampai bila-bila ...dah jadi suami pun ...

6. Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
dulu masa jadi kekasih kat kedai makan je...

7. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
majalah media n urtv raya....

8. Apakah nama penuh korang?
Rushilawati bt Mohamed Nasir

9. Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
Mak!anak pompuan kan lebih rapat dengan maknya....

10. Namakan orang yang korang betul-betul nak 
jumpa dalam hidup korang
kalau boleh nak jumpa puteri gunung ledang .....(tak tipu...)

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
sapa lagi kalau bukan diri sendiri yang membasuhnya....

12. Dimanakah tempat yang  korang betul-betul nak pergi?
kalau boleh nak pegi satu dunia.....tengah tunggu bilalah nak jadi kaya ni...

13. Pilih salah satu, peluk atau cium?
peluk lah ....i peluk u...u peluk aii....

14. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang
selambe...
cantik...
da ade pakwe ar....

15. 5 benda yang korang sangat-sangat sayang 
dalam hidup korang?
h/p
cincin kawin
tv...tak de ni bosan ooo
beg duit...tak pernah tukar sejak beli
kasut hantaran kawin dulu...sayang nak pakai...

16. 5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
Kebahagian dalam perpisahan -Shahir
Biarlah rahsia-Siti Nurhaliza
Hilangnya cintamu-Lagenda Budak Setan
kenkadang suka gak dengar lagu RnB ....

17. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang
sambut tahun lepas?
 12/11/82....tak de celebrate pun ....asben wish je untuk aii.....
 
18. 5 orang blogger yang korang nak tag
19. Cerita sikit blogger yang pertama korang tag 
 belog Nafira ni sangat bes dan kelakar....sooka sangat..


SEKIAN

7 comments:

EiJa ZaQuaN said...

kalo singgah blog saya ade lagu..hilangnye cintamu..LBS..,sy pun sgt suka dgr lagu ni..

mama qistina said...

haha.... jadi peberet nih....sob sob sedih....

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. terima kasih kerana mengetag.. akan di usahakan untuk buat tag nih..:)

mama qistina said...

nafira: buat jangan tak buat....saja nak mengisi entry yang lapang....

HaNTwO said...

nanti hantwo buat ye...tenet slow tahap cipan ni :)

MUMMYAR said...

maceh iela...nnt ai amik ye....

mama qistina said...

hantwo:tenet memang selalu slow kan..ntah pape ntah.........

mummyar:orait buat ye ...saje untuk suke-suke...