Google
 

07 September 2010

mood yang hilang

 NAK BALIK..NAK BALIK...NAK BALIK...

serius mood dah hilang... dah lah hari ni last keje aku dah plan balik ni nak pack itu pack ini..simpan berus gigi..gel mandi...mandikan anak aku ...mandi sendiri...hahaha...semua dah set dalam kepala ni apa nak buat ...tadi waktu sahur aku dah pulun kemaskan peti ais ...siap cuci sampai licin ..pas tu tutup letrik terus...selamat satu hal...

gigih ko nak perabih lauk yang tinggal takut nanti rosak plak...ha ...yang tinggal cili giling aku je ...tu pun bajet nak angkut balik sekali sebab kalau buang membazir lak ...banyak lagi isi tu...kalau tinggalkan kat sini plak, nanti balik beranak pinak ulat kat dapur aku ....(ada ke ulat makan cili yang dah diblend tu...ntahle ...ngong jugakkan aku)

hati dah berbunga...tak sabar nak duduk lam kete sambil menghayati jem dilebuhraya....hadoiiii ada gak orang cam aku ni....ni dipanggil motivet untuk diri sendiri supaya aku tak rasa kebosanan selama 7/8 jam dalam keta nanti...harap-harap sikecik tu tak meragam ....

ari tu dah pegi giant belikan carseat ....dengan harapan agar dia lebih selesa tido...jangan pulak dia selesa tido di lengan mama dia ni...habis aku....nak menampung lengan aku dengan si kecik tu nanti bila sampai kampung terus jadi zombi kampung pisang ....sebab takleh nak tido kalau dia dok kat lengan aku ,pas tu lengan aku krem sebab nak pastikan dia selesa (ada paham) ...huhu ....tak nakkkk....sekejap tu oklah .....kalau lama sangat lenguh ooo...

*RASANYA KALAU IKUT GUA MUSANG BERAPA LAMA LAH LEH SAMPAI KAMPUNG.. AKU BAJET SOK SUBUH BARU SAMPAI...KALAU JEMLAH KALAU TAK JEM PUN PALING DASYAT 8 JAM KOT..

3 comments:

MUMMYAR said...

wah best nya iela dah nak balik kg ye....selamat hari raya maaf zahir batin ye iela.....hati2 di jalan raya.....mmg kalau ada ank kecik ni kalau x de car seat mau xleh angkat kalau lps dok meriba dia dlm kete.....hehhe...kang takut raya x larat nak angkat dulang plk...kekke...seb baik dah beli car seat..senang ckit

HaNTwO said...

selamat hari raye kak ;)

alya said...

sis.. semoga selamat dalam perjalanan...... salam aidilfitri.....