Google
 

24 September 2010

nak buat apa ni...

dari semalam aku cuba upload image kat blog tapi tak dapat dapat pun ...dia punya upload image suda tukar yang lain ...aku tak reti arr...bila aku upload kena tunggu berejam ....haishhh...cemana nak sambung cerita raya nihh...ke aku yang tak reti ...budus tul ....tulunnnnnn....sesape yang reti tu cepat bagitau kat aku....tension lagi nih....tadi pun try gak dari pagi sampai skang asyik loading je...gambar tak kuar gak.....

2 comments:

|| NaFiRaa || said...

x ok lagi ke??? nak bantu pon x bape tahu sgt problemnye.. tapi mungkin masalah tenet slow atau saiz gambar besar sgt.. kot laaa..

mama qistina said...

ntahla kan....kita pun tak pakar sangat ....jadi buat-buatla apa yang patut....