Google
 

06 September 2010

shopping kali terakhir

semalam kan ari ahad .....jadi aku ngan asben nak terjah SOGO buat kali terakhir....emm sebenarnya bukan berkali-kali ...tapi sejak posa ni pertama kali baru masuk SOGO alahai nak masuk pun pikir patploh kali dulu nokk...takut sesak ...rakan kerja aku dah pegi minggu lepas dia cakap pun sesak sampai boleh pijak kaki orang ...

tapi semalam dengan nekad nak carik baju jenjalan asben ...aku redah gak nasib baik taim tu ada la tempat mencelah...taklah sebusy mana...lagipun tengahari dah...jalan terus kat tempat men's....aku pegang puteri dia pilih tapi dia pulak yang rambang mata ....tak tahu mana satu nak amik...dengan sales yang gegila ...ngan orang ramai dok berebut.....last-last aku cakap kat asben ....pegang puteri pulak, biar ayang yang pilih ....haa, gitu pilihan isteri jugak yang terbaik kennnn....

dah pilih okeh dapat dua lai ....apa brand tak ingat lak polo ngan apa tah ...pas tu turun sebab dah kul 2 ptg ....sampai kat bawah ternampak pulak ruangan yang ada jual kasut murah-murah ....huhu...nak singgah lah kejap ...ayang masuk sorang jelah...abang pegang puteri ye...aku pun menyelit gak nak cari kasut kot-kot terjumpa yang melekat di hati.....haaaa tu dia ada satu yang cantik(dimata akulah ye)...pas belek -belek pakai dan rasa sedap ....terus mintak adik tu saiz 38 ...okeh...dah dapat kasut kita gi bayar la pulak..nasib baik masa nak bayar tu tak payah que langsung....(kasut aku haruslah disponsor oleh abang tersayangggg)...

 nak tayang jugak...tak fedulik ahh...


kasut Carlo Rino@ kasut raya aku ....yang ni murah saje sebab ada sale...boleh dipakai ngan suar atau baju kurung....


4 comments:

Eye_nee said...

Hari tu akk pegi pon..mak ai..ramainya orgggggg...tak sanggup u..nasib baik la kat Sogo ni baju bebudak byk pilihan ..walaupon sesak ttp la dapat semuanya..

mama qistina said...

Eye_nee:tulah yang best kan sume ada...tapi sekali bila kena serbu..hadoii..sesakkk..

|| NaFiRaa || said...

cute jek kasut tu.. saya mmg x leh pakai kasut gittu.. sebab kaki kembang semangkuk..muehehehe

mama qistina said...

nafira:ni kasut flat yang first seumur hidup...nak try dulu..best ke tak