Google
 

18 January 2011

the carnival ...

nama tajuk tu the carnival okey bukan cannival ...haha....the carnival ni ada kat sg petani ...sebelah kelab cinta sayang ...dekat dengan umah mak aku...kat situ jugak ada jual nasi lemak cinta sayang yang memang sangat sangat hot....kalau nak pegi jalan kaki pun boleh tapi belum sempat sampai aku dah terjun longkang dulu sebab penat giler...jadi lebih afdal kita naik kete supaya cepat sikit sampai ke destinasi ....

ok ...orang sungai petani sapa tak pegi rugi tau ...masuk sini memang best ...tapi ada hari hari dia wat promosi ko boleh pegi dengan rega seploh  hengget je..kalau tak ko kena bayar satu kepala doploh lima hengget ....tengok macam aku ni setiap kali aku balik kampung aku mesti nak pegi sini ...bukan untuk mandi tapi nak survey rega ...kalau hari promosi baru aku masuk ...jadi nak nunggu promosi mau dua tiga ulang pegi balik baru jumpa hari promosi tu...

kalu pergi sorang ke berdua ke takpe ar ko nak bayar mahal mahal tu tapi kalau nak pegi barang pat lima orang udah berapa ...ce kira balik...kalau seploh orang ...sendiri bayar le....

tempatnya tak besar sangat dan taklah kecik sangat tapi sesuai untuk seisi keluarga nak bersuka ria kat sini...untuk yang berani dan hebat cam haku boleh naik papan gelungsur dia yang boleh buat ko kecut perut naik...macam dah tertinggal bontot kat atas ...padahal ko dah sampai kebawah ...uhh ngeri ...
saja je nak promosi kampung halaman sendiri ...orang cinta sayang tak upah aku pun ...tapi aku tetap seronok datang sini ....lenkali nak datang sini lagi ah...

selamat melayan gambar yang sangat sangat best ini....hahaha....










kul nam petang orang sume kena halau balik dah sebab nama pun rega promosi ...jadi masuk pun kena promosi gak...kalau pegi lambat ...memang rugi lah ye...bayar rega tiket nanti kat dalam boleh redeem makanan lagik...dapat air ngan nasi ...memang best lah...

6 comments:

cik puan akish said...

wahhhh syiok!!!!

analia buyani said...

best nye! =)

mama qistina said...

cik puan akish:memang best sampai tempat budak pun sibuk nak berendam..

mama qistina said...

analia buyani:best ana nanti leh la pegi sana kalau melawat kedah ye...eh orang mana ye...

aibaks said...

cam best je the carnival ni.. tapi jauh plak kat kedah nun.. huhu

|| NaFiRaa || said...

bestnye!!! tapi jauh plak nak gi sampai kedah~ kalo dekat boleh try gi..