Google
 

25 January 2011

jalan jalan bajet je...

nak hapdet cite ni tapi tertunda sebab balik kampung ...nak hapdet lepas tu cam malas plak ...nak hapdet skang takut bos panggil plak sebab bos dok ada kat opis ni...last last aku hapdet dengan laju laju je....

ni nak tanya korang ni ...korang ,kalau tengah tengah bulan ...poket tengah sikit lagi nak kosong ,gi sopink  ke tak ?  ...aku tak gi soping tapi aku gi bawak anak mandi kolam ...ececece...macam best je bunyiknya....bukan kolam yang berbayar tu tapi kolam free kat klcc tu...haaaa...ko jangan tak tahu aku ni baru sampai kat situ je tau....biarpun dah bertahun aku dok ulang alik klcc tu tapi baru je bulan lepas aku nak jejak kaki kat kolam kanak kanak ni...best la dapat biarkan anak main air kat sini...kita pun leh tumpang sekaki ...ingat sekaki je tau...sebab air dia dalam sekaki je...kalau nak berkaki kaki pegi cari sungai ...hahaha....

kami tak rancang pun sebenarnya nak pegi kolam kanak kanak tu...jadi aku takdelah bawak baju lebih untuk puteri tapi tetap jugak boleh mandikan dia kat situ...bukak baju bukak seluar tinggal skirt dia yang comel tu...ha biar dia dok kat kolam tu main air...suka kemain lagi....



ondeway nak gi kolam ....kalau parking kat belakang dekat sikit nak jalan gi kolam ...playground pun ada gak ...



puteri dengan kawan baru ...tapi dia lebih fokus ke air ...hahaha...antu ayer...

lenkali nak bawak dia datang sini lagi ...kolam ni ada pak guard...kul nam dah takleh mandi ...kena halau keluar ...kalau nak mandi kena pegi pagi  atau petang sebelum kul nam ...

6 comments:

izan said...

bestnya dia main air...comell

mama qistina said...

izan:dia ni memang suka tul ngan air ...

Cik Sue said...

Salam iela
seronok tengok Qistina main ayor..Ahkak nie walaupun dok Kg Baru, KLCC tue cuma blkg rumah jer tapi x pernah pong pi situ..alahaiii..

mama qistina said...

cik sue:ye ke...haha sekali sekala kena pegi situ tu mana tau leh jumpa kat situ plak...

|| NaFiRaa || said...

best2!! save bajet jugak mandi kat sini.. ingatkat kat KL sume kena bayar.. rupernye ade lagi tempat yg free..:)

mama qistina said...

nafira:itulah yang nak pegi selalu ni...takyah sibuk sibuk pikir duit lagi..hehe..