Google
 

27 December 2010

bebear untuk puteri

jumaat  lepas kami ke sungai buloh untuk ambik pelamin ....pak andam nak pasang kat umah penantin bebetoi depan midvalley tu...jalan kaki pun sampai mid valley....masa singgah umah si erry ni ...dia bagi anak aku teddy bear comei ...aku ingat dia bagi olok olok rupanya mak dia kata berlambak kat dalam umah lagi....

ha kalau korang yang bakal nak mendirikan masjid atau nak buat persiapan kawin tapi tak tahu nak usha mana satu ... silalah jengok kat sini ...mana tau bekenan di hati ...
nak mekap mekap yang gojes masa hari kawin nanti ...pilihlah yang terbaik untuk wajah cun anda.....ai bukan tukang mekap ye...setakat nak mekap muka sendiri tu bolehlah tupun bukan pakai barang yang branded branded  tu...janji muka mak ada color sikit sikit sudah.....



tengok tu gigih pegang bear sebelah pas tu nak pegang dinding plak...kalau jatuh melekap muka kat dinding tu terus....



heran gak dalam banyak banyak mainan dia paling bekenan yang uncle erry ni bagi...tenks uncle erry...

4 comments:

cik puan akish said...

psal bear itu shomel...

|| NaFiRaa || said...

girl mesti suka bear~ lepas nih mesti lagi banyak koleksi bear..:)

mama qistina said...

cik puan akish:rasanya memang ituyang paling comel setakat ni..hikhikhik..mamanya pun suka..

mama qistina said...

nafira:koleksi mama dia dulu pun banyak ...tapi sayang nak bagi kat anak main...kedekut tul haku ni....