Google
 

09 December 2010

wedding @ dynasty hotel

sapa kawin nih...opss yang pasti bukan aku ye...pada tarikh 27 nov yang lepas .... anak bos aku yang kawin daa...dorang ni keturunan india tapi beragama kristian...majlis kawin ni untuk anaknya yang kedua...merangkap aku punya company director laa...muda lagi lah ...lebih kurang baya aku je...nak gitau je...ada yang kisah ke....kakakakaka.....gambar penantin tak de sebab ada lam bideo ...aku tak letak sini...apapun congratulation to you Tony...welcome to our club....kelab keluarga bahagia...huhuhu...kita ke party seterusnya...yehuuuuuu....



gambor tuan umah harus ada ok...bergedik ngan kamera sebelum majlis dimulakan...puteri yang monyok...mula mula sampai panik dia sebab ramai orang ...padahal aku dah selalu bawak dia keluar jalan tapi masih panik lagi ....lepas sejam baru ok...tu pun lepas ada dua budak yang datang main dengan dia...



yang sebelah tu member satu tempat keje aku ....tomei ar flora ari tu...ikut tema bollywood ...aku bedal je kebaya dua tahun sudah...tak ada tema tema dah...puteri yang sibuk dengan kotak dia....masa ni sebenarnya waktu makan suda...jadi aku bagi asben makan dulu pas tu baru turn aku....masa tu jugaklah persembahan yang hot hot kat atas pentas tu ...apa yang hot sangat....  dorang ada jemput elvis presly dari mana ntah ...tak sempat nak snap...pas tu ada tarian bollywood...huihhhh...gila daring dorang nih...



menu ari tu pun kira best gak lah...tu depan tu pinggan aku lah tu...nampak cam tak penuhkan ....tapi aku bedal segala lauk pauk yang ada kat situ...(tak penuh lagi ko kata...kalau boleh nak hangkut dua pinggan terus kennn...tak nak ngaku....)



sebelum majlis, kata tema bollywood ...tapi sebenarnya boleh jadik tema satu malaysia ...tengoklah tu siap ada tarian singa...bebetol depan meja aku lak tu...bedesing telinga dengan gendang singa tu....singa tengah kutip limau tu nak bagi restu kat penantin....dalam singa tu bebudak kecik je  guphanya...pandai tol dorang menari ekkk...ahkak berdua tepi singa tu kemain lagi ...auwwww...terkejut ai....



aku nampak hepi ...puteri plak yang terkejut ...apa yang ada kat depan tu...nak tau tak????tapi percayalah puteri tengok tak berkelip bijik mata bila mamat ni menari...sebab dia putih sangat kot....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
sebab nilah

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

mikel jakson kembali....kahkahkahakahakah...masa show dia memang surprise habis...dahlah muncul dari belakang ...sume pun teruja je tengok ....walaupun pelesu tapi aku nak gak bergambar sebelah mikel jakson nih....cayalah beb...lu memang best....sebijik menari cam mikel.....


majlis habis lambat lagi tapi aku cau dulu sebab anak aku nak tido...tak leh nak tido situ kan bising ...jadi sebelum dia buat show untuk mak dia ni..baik balik cepat cepat ye....

2 comments:

|| NaFiRaa || said...

hehehehe... itu lah dia adatnye kalo dh ade anak.. terbatas sikitlah kan~ kena ikut time dia.. kalo time tido..kena lah kasi dia tido.. kalo x~ buat show free lah jawabnye~ mueheehhe

mama qistina said...

nangis merengek takpe lagikan zura kaalu nagis tahap meraung sampai keluar anak tekak ...hadoiiii....fengsan terus....