Google
 

27 December 2010

tengok piramid dari dekat

wahhhhhhhh ...tajuk taknak kalah ko....serupa macam aku dah sampai ke mesir gitu...hari ni aku rajin gilos sampai leh buat entri banyak banyak ...lagipun keje tak banyak pas tu staff ada yang bercuti balik raya krismas ..tinggal aku dengan aman dan damai.....(sape aman dan damai ...lu pikirla sendirik....)

ni semalam punya cerita....kita sekeluarga nak pergi jenjalan kat sunway piramid sebab kelik aku gitau kat sini deco krismas cantik cantik...kalau ada budak budak memang best bawak ke sini sebab kat ground floor dia ada taman mainan kecik ...yang macam kat fun fair tuh....



cubaan nak bagi anak berdiri depan patung supaya nampak macam pergi mesir....ewahhh....



eh memula malu tau nak ambik gambar.... kat depan pintu masuk ko...pas tu nampak ada orang dok snap gambar je kat situ...aku pun apalagi...boh je...dok depan sikit ..bagi nampak patung tu,...haaa ok ..ok...tu diaaaa...



pokok krismas yang besar dan tinggi....



masa ni kat dalam wheel apa ntah ...bayar rm 5 hengget sorang dapat naik ni tiga pusingan kot...gayat tau kalau dia berenti kat atas sambil tergoyang goyang kandang tu....



nilah mendalah nya..teringat yang genting punya...lagi gayat dengan kabusnya...rasa macam dah terbang kat awan plak....



ha tu dia mata singa yang menyala...asben yang sporting benti tepi jalan tangkap gambar untuk bininya yang kalut nak letak dalam blog katanya....tanksss abang...ko ado???

4 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam,anak2 BSB kalau dah pegi kat game tue memang tak nak balik lerrr.

mama qistina said...

be simple beb:kak bukan anak anak je saya yang tua ni lagilah sibuk nak main...

|| NaFiRaa || said...

zura yang duk shah alam nih pon x pernah lagi masuk sunway piramid..muahahaha.. teruk benor jek gayanye.. nanti nak try masuk jugak lah~

mama qistina said...

nafira:alolo cian dia tu...takpe..nanti ada masa boleh je pegi situ...