Google
 

04 August 2010

sape dia ni?

rasanya sumer yang ada fesbuk dah tau kot yang ni...hehe kutuk mengutuk negeri orang ....lebih dasyat bila dia sebut nama negeri yang dia kutuk tu...... adoiiii best sangat ke tempat yang dia dok sekarang tuhh....aku sendiri pun rasanya tak sanggup nak kutuk tempat orang walaupun tempat tu teruk coz....negeri seseorang itu melambangkan adat dan budaya mereka .....dan memang lah dia kutuk tu sebab dia tak sukakan negeri tu (maybe) tapi ditempat yang salah ....di fb lak tuh satu malaya dah baca......... auwwwwww.........

7 comments:

susudalambotol said...

dia junior saya masa belajar dulu. maybe apa yang dia tulis tu untuk kawan-kawan dia tanpa fikir ada orang lain baca kot. kesian gak kat dia gak sebenarnya tp tulah kan. terlajak kata tak boleh diundur. pengajaran utk kita semua :)

Mama Qistina said...

betul-betul ,kalau dah terlajak kata....tak tahulah apa orang nak kata kat kita pulak...

Notami said...

jgn peduli kan jer org mcm tu..kdg2 org zmn skrg nie mmg teruk sket..ade yg smpai lbih truk dr binatang pn ade..amik iktibar la ye.

gundam00 said...

haha.....knp la nak kutuk truk2 mcm tu....klu ye pn utk kawan2 xleh dlm msg ke...hormat la org lain gak...bantai letak kat wall mmg la nak kene serang hahaha

Mama Qistina said...

notami:yelah notami tapi kalau tak pedulik lagi teruk jadinya.....

gundamoo:nak buat cemana dah terlepasssssss.....

akuvision said...

siap ada page kat facebook mengenai benda ni, Nor Azita tu pun dah mintak maaf dekat mereka yang terasa Takut emosi dia terganggu sebab tengah mengandung, lagi - lagi orang dah tahu rumah dia dekat sekitar tampoi

Mama Qistina said...

sian dia kan nak buat cammana ibu ngandung pulak...tapi tempias yang dia kena tu boleh jadik fobia.....