Google
 

28 July 2010

durian lagi lalala

begini ye akak akak adik adik.....semalam aku pegi jenjalan jasko maluri saje nak carik makan sket .....kat situ aku dapat la grab selai baju tido anak aku ngan stokin .....al maklumla skang ni shopping untuk anak je....kenkadang sampai lupa diri aku shopping tuh (time ado duit je ....) pas tu gi singgah kedai body shop sebab aku nengok entry redmummy ada benda ni ,shower gel body shop bau dewbery .....uihhhh bila pakai macam rasa nak telan terus gel tuh......wongi.... jadi bila rasa cam dah luak poket aku....terus aku ajak hubby gi nsk selayang lak.....saja nak tambah barang umah sikit-sikit.... pas tu masa ondeway balik umah kat tepi jalan tu ada orang jual derian plak .....aku pun saja tanya kat hubby.... bang tak nak beli derian ke?...terusnya dia berenti tepi jalan semata-mata nak beli derian tu.....ala pat bijik seploh ringgit sajork......murah gak .....balik umah terus makan ....sebijik je dulu .....ni balik kang sambung makan lagik....jommmmm kenduri derian ......best wooooo.....

1 comment:

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

Uiksss Doyan dap ooo.. Tp ibu tokleh mkn sbb batuk.. ;o(