Google
 

30 July 2010

entri special.....



yehuuuuu......ni adalah  award dari mass .....yang sebenarnya mungkin dia terharu sebab aku belum pernah dapat award lagi kot....hehe.... apapun tima kacih ye mass sebab sudi bagi award yang sangat cantik nihhhh....ha ni siap buat entri special sebagai tanda terima kasih untuk kawan blog...... dan tak di lupakan untuk mereka yang saya baru kenal kat sini gak....... iaitu mummyar dan jugak ibu aqil 

4 comments:

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

Hehehe TQ Mama Qies.. Semoga perkenalan kita berkekalan.. Mama, award 2 utk tgk je ke atau bleh amik jgk??? ;op

MUMMYAR said...

time kasih ye mama qis....sgt sukey...moga persahabatan kita berkekalan ye

Mama Qistina said...

ye sesama.....tak kenal maka tak cinta.....auwwwww

Anonymous said...

І'm not sure why but this blog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I'll checκ
back lateг οn and ѕee if the problem still еxists.



Feel frеe to visit my web-site; velocityruhr.net